Почетна КУЛТУРА Дом културе: ЗАВРШЕН XIII ФЕСТИВАЛ АМАТЕРСКИХ ПОЗОРИШТА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

Дом културе: ЗАВРШЕН XIII ФЕСТИВАЛ АМАТЕРСКИХ ПОЗОРИШТА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

15
0

Синоћ се доделом награда и представом „Има нешто што би требало да знаш“ завршио XIII Фестивал аматерских позоришта Западне Србије чији је домаћин био Дом културе Пријепоље. 

Тринаести Фестивал аматерских позоришта Западне Србије завршен је синоћ уз доделу награда, а у част награђених преставу „Има нешто што би требало да знаш“ извели су глумци позоришта „Славија“ и театра „Балкан Нови покрет“ из Београда.

У такмичарском делу фестивала одиграно је четири представе, а то су: „Омер и Мерима“ АП Дома културе Пријепоље, затим „Протуве пију чај“ у извођењу АП Дома културе из Нове Вароши, „Атентат“ АП „Књаз“ из Пожеге и представа „Доктор Молијер“ позоришта из Уба.

Најбољом је проглашена представа „Омер и Мерима“ у извођењу глумаца Аматерског позоришта Дома културе у Пријепољу, а Иван Томашевић је за исту добио награду за најбољу режију. Селма Ђурђевић је добила награду за епизодну женску улогу такође у представи „Омер и Мерима“, док је Адмира Хамидовић добила награду за најбољу женску улогу у истој.

В.К.

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име