Почетна КУЛТУРА Дом културе: XIII ФЕСТИВАЛ АМАТЕРСКИХ ПОЗОРИШТА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

Дом културе: XIII ФЕСТИВАЛ АМАТЕРСКИХ ПОЗОРИШТА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

33
0

Вечерас у 20 часова у Дому култруе Пријепоље почиње тринаести Фестивал аматерских позоришта Западне Србије, кога отвара отвара представа „ОМЕР И МЕРИМА“ Аматерског позоришта Дома културе Пријепоље, након чега ће бити одиграна глумачка остварења аматера из Нове Вароши, Пожеге и Уба.

После уводне преставе биће одигране и друге, следећим редом: Аматерско позориште „Јован Томић“ из Нове Вароши ће одиграти представу „ПРОТУВЕ ПИЈУ ЧАЈ“ , потом ће представу „АТЕНТАТ“ извести Аматерско позориште „Књаз“ из Пожеге, а последња представа у такмичарском делу биће „ДОКТОР МОЛИЈЕР“ позоришта Раша Плаовић са Уба.

У ревијалном делу на биће одиграна позоришна представа „КУКУ МАЈКО“ у професионалној продукцији ЈУ Центар за културу Пљевља, а Фестивал се затвара у понедељак, 3. јуна, када ће бити саопштене одлуке селектора Фестивала и додељене награде.

У част награђених, професионалну позоришну представу „ИМА НЕШТО ШТО БИ ТРЕБАЛО ДА ЗНАШ“ у продукцији Театра Нови Балкан и Позоришта „Славија“ одиграће: Милош Лаловић, Милица Јанкетић, Маја Николић и Бојан Кривокапић.

Све представе почињу у 20 часова.

В.К.

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име