Почетна ИНФО ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА:РЕДОВНО ОДРЖАВАЊЕ ТРАФОСТАНИЦА

ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА:РЕДОВНО ОДРЖАВАЊЕ ТРАФОСТАНИЦА

374
0

У недељу од 09:00 до 17:00 часова без електричне енергије биће корисници на локацијама: Коловрат, Равне, Ивање, Миоска, Суводо, Велика Жупа, Лучице, Сопотничко и Каменогорско подручје.

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Ужице, Погон Пријепоље ради на редовном одржавању трафостанице ТС 35/10kV Коловрат са циљем унапређења квалитета снабдевања електричном енергијом корисника, превенције кварова и припреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону.

У недељу од 09 до 17 часова без електричне енергије биће корисници на локацијама: Коловрат, Равне, Ивање, Миоска, Суводо,Велика Жупа, Лучице, Сопотничко и Каменогорско подручје.

„Огранак Електродистрибуција Ужице, Погон Пријепоље континуирано ради на унапређењу  поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад запослених“, наводи се у саопштењу.

У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени. Упућена је молба корисницима да током трајања радова искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом.

Podelite tekst:

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име