Почетна ИНФО Општинско такмичење:ИСТОРИЧАРИ ИЗУЗЕТНИ

Општинско такмичење:ИСТОРИЧАРИ ИЗУЗЕТНИ

263
0

На Окружно такмичење из историје  пласирало се  16 ученика пријепољских основних школа

И ове године настављају се изузетни резултати  из историје које постижу ученици пријепољских основних школа.  На општинском такмичењу, чији је домаћин била ОШ“Михајло Баковић“, такмичила су се 52 ученика од петог до осмог разреда. Од 16 ученика који су успели да остваре потребан број бодова за пласман на Окружно такмичење, 10 је ученика којима је предметна наставница професорица историје Наџија Хаџагић.

У петом разреду од 16 ученика прво место освојио је Арсеније Гојак из ОШ“Владимир Перић Валтер“, а треће Мијат Петрић из исте школе, док је друго место освојио Алекса Петрић ОШ“Милосав Стиковић“, (сви ученици предметне наставнице Наџије Хаџагић).

У шестом разреду на такмичење из историје изашло је 11 ученика, а два трећа места освојили су Нејла Мехонић из ОШ“Милосав Стиковић“ (предметна наставница Наџија Хаџагић) и  Емин  Буквић, ОШ „Владимир Перић Валтер“(предметни наставник Зоран Филиповић).

Од 13 ученика седмог разреда који су се такмичили на Окружно такмичење су се пласирали са бодовима довољним за треће место и то:Николија Петрић и Маријана Драгутиновић из ОШ „Бошко Буха“(предметни наставник Младен Томашевић), Ајлан Ћосовић и Сенаид Луиновић ОШ“Милосав Стиковић“ (предметна наставница Наџија Хаџагић) и Матеја Рајков из ОШ“Владимир Перић Валтер“ (предметни наставник Зоран Флиповић).

У осмом разреду на такмичењу је било 12 ученика,а прво место освојили су Фахрудин Корјенић из ОШ“Михајло Баковић“ (предметна наствница Сабира Чичић) и Амера Бјелак из ОШ „Светозар Марковић“(предметни наставник Ратко Ракоњац). Друго место  освојили су Урош Милошевић и Хелена Стаменковић из ОШ“Владимир Перић Валтер“, а треће такође два ученика  ове школе Салко Мулагановић и  Никола Брајовић ( сви предметне нставнице Наџије Хаџагић).

Окружно такмичење одржаће се 21.априла у Чајетини.

И.Х. 

Podelite tekst:

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име