Почетна ПОЛИТИКА Општинско веће: ПРВО ЗАСЕДАЊЕ

Општинско веће: ПРВО ЗАСЕДАЊЕ

99
0

Данас је одржана прва седница Општинског већа чији су чланови изабрани на седници Скупштине општине 19.фебруара. Већ су у плану аплицирања за средства код министарстава. У плану рехабилитација терена Стамбеног блока „Стадион“

Отварајући прву седницу Општинског већа у новом саставу председник општине Драго Попадић је истакао да се нада ће сви чланови дати свој допринос у складу са задужењима која ће добити по областима. Тиме ће се, како је нагласио Попадић, наставити агилност у раду која је покренута прошле године. Данашња седница била је важна и због рокова који су одређени за расписивање конкурса за суфинансирање пројеката из области јавног информисања, а медијима је ове године на располагању 10,5 милиона динара буџетских средстава.

У току су бројни конкурси које расписују надлежна министарства за доделу средстава за пројекте локални самоуправа, па је наведено неколико могућности које се односе на конкурисање пријепољске општине за средства која ће омогућити израду  пројектно- техничке документације, што је први али и основни корак за улагања у инвестиције. Набројане су неке идеје, а истиче се предлог да се аплицира за средства која би омогућила рехабилитацију, односно уређење терена који се налазе у оквири Стамбеног блока „Стадион“ јер је реч о веома великом износу од око 64 милиона динара.

И.Х.

Podelite tekst:

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име