Почетна ДРУШТВО Увођење у посао:ИЗВОЂАЧ РАДОВА У ШЕХОВИЋА ПОЉУ

Увођење у посао:ИЗВОЂАЧ РАДОВА У ШЕХОВИЋА ПОЉУ

70
0

Чланови Привременог органа општине и одабрани извођач радова, предузеће „Сложна браћа“ данас отворили градилиште, односно означили почетак прве фазе радова на саобраћајници кроз Шеховића Поље

Једна од најзначајнијих инвестиција у пријепољској општини свакако је изградња потпуно нове модерне саобраћајнице која ће повезати нови мост са Железничком станицом, односно две лимске обале што ће дати нови импулс за изградњу објеката на левој обали Лима.

Чланови Привременог органа данас су били на лицу места, како би и званично био уведен у посао изабрани извођач, предузеће „Сложна браћа“ коме је поверена прва фазе изградње.

Ih saobraćanica 2

Јавна набавка завршена је у новембру прошле године , када је од четири понуде прихваћена најповољанија, предузећа из Нове Вароши која је износила око 84 милиона динара(без пореза), што је било ниже у односу на процењену вредност посла (преко 100 милиона динара). Ову одлуку донео је Привремени орган на четвртој седници.

Да подсетимо, нови моста у Пријепољу изграђен је за свега неколико месеци 2010.године, а следеће године су уклоњени привремени објекти у Ћирковој улици када је и најављена изградња саобраћајнице кроз Шеховића Поље.

И.Х.

Podelite tekst:

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име