Почетна ИНФО Предшколци: ПРИРЕДБА ЗА ОПРАШТАЊЕ ОД ВРТИЋА

Предшколци: ПРИРЕДБА ЗА ОПРАШТАЊЕ ОД ВРТИЋА

20
0

Вечерас су малишани из предшколских група у Пријепољу извели приредбу за своје родитеље, али и све госте у хали Пријепољске гимназије. Одушевљена публика имала је прилику да види пригодан програм који су припремили будући ђаци прваци.

Отварање приредбе обележио је дефиле група овогодишњих предшколаца, а будућих школараца, који су се представили зједно са својим васпитачима и васпитачицама. Овој манифестацији је присуствовао велики број родитеља, као и представници локалне самоуправе, Канцеларије за младе Пријепоље, али и други бројни гости. Присутнима су се обратили директорка ПУ „Миша Цвијовић“ Виолета Тошић и представник локалне самоуправе Марко Шљукић.

„Драги наши будући ђаци прваци и поштовани родитељи дошао је тренутак када полако затварате врата вртића и крећете путем који води ка школи. Имали смо задовољство да заједно растемо и постанемо једна велика породица. Зајено смо учили, певали, смејали се , плакали, мирили се, договарали, и, што је најважније, научили смо да будемо бољи људи. Желимо вам пуно успеха у даљем школовању и не сумњамо у вас“ поручила је директорка ПУ „Миша Цвијовић“ Виолета Тошић.

Потом се предшколцима и гостима обратио већник за образовање при локалној самоуправи Марко Шљукић који је пожелео успех будућим првацима и додао да се у нашој општини улаже у децу и њихову будућност кроз изградњу паркова и проширење капацитета вртића.

Потом су уследили програми свих група малишана којима су се у најбољем светлу представили публици.

В.К.

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име