Почетна ПОЛИТИКА Привремени орган:УСВОЈЕНИ ПЛАНОВИ  УСТАНОВА

Привремени орган:УСВОЈЕНИ ПЛАНОВИ  УСТАНОВА

57
0

Без много дискусије усвојени су планови рада и финансијски планови за ову годину Дома културе, Центра за социјални рад, ПУ“Миша Цвијовић“ и Црвеног крста

Експедитивно, за само један сат, чланови Привременог органа  завршили су своју двадесет трећу седницу  са дванаест тачака дневног реда. Акценат је био на програмима рада и фиансијским плановима установа које се финансирају из буџета, односно Дома клултуре, Центра за социјални рад, ДУ „Миша Цвијовић“ и Црвеног крста. Није било значајнијих ни примедби, ни предлога, али ваља истаћи да ће у години која тече Дом културе  бити опредељен за обезбеђивање средстава како би, у складу са недавним озакоњењем објекта, које је Општинска управа учинила после 45 година од изградње овог објекта, омогућила реконструкција крова овог објекта. Објекат је, да подсетимо, свих ових деценија без дозволе јер никада није био технички примљен. Центар за социјални рад такође ће ове године имати значајне покушаје да се обезбеди сва документација и средства, наравно, како би се реконструисала зграда Војске, коју је општина откупила управо за смештај ове установе. О цифрама и роковима није било речи.

И ПУ“Миша Цвијовић“ очекују радови, односно уређење дворишта вртића „Наша радост“ за шта ће требати око 5,6 милиона динара.  Црвени крст апелује на донаторе крви да се јављају јер се прикупи недовољно јединица за нашу Болницу.

Именовани су нови чланови школских одбора, у складу са прописима, а одобрена су додатна средства за додатне радове на путу према Хисарџику, контролу извођачког пројекта за водовод у Непеку као и за услугу дератизације у општини која се спроводи у вредности од око 4 милиона динара.

Најављено је увођење извођача  радова на саобраћајници од новог моста кроз Шеховића Поље.

И.Х.

Podelite tekst:

ОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите Ваш коментар
Молимо унесите Ваше име